Diana Kote

Juridical Translation Office

Fushat tona të ekspertizës

Njohja me shërbimet

Në këtë faqe, ju mund të informoheni në lidhje me shërbimet që mund të përfitoni pranë Zyrës së Përkthimeve Juridike. Shërbimet tona mund t’i gjeni të shfaqura si më poshtë: 

PËRKTHIM DHE INTERPRETIM

Falë arsimit të lartë në gjuhën frënge dhe përvojës sonë të gjatë në përkthimin zyrtar(që nga viti 1996), ne jemi në gjendje t’ju ofrojmë shërbime përkthimi cilësore dhe profesionale në fushat e mëposhtme:

REDAKTIM

Ofrojmë shkrimin korrekt të materialeve/dokumenteve në gjuhën shqipe, duke ofruar besnikërinë e duhur ndaj gjuhës shqipe.

SHOQËRIM

Ne jemi në gjendje të marrim përsipër shoqërimin tuaj, sipas kërkesës, në të gjitha institucionet apo zyrat e nevojshme të Administratës Shqiptare.

OPINIONE DHE KËSHILLA

Duke qenë në kontakt të përhershëm afatgjatë me Institucionet e Shtetit Shqiptar, për çështje ligjore, tashmë kemi një përvojë të mirë, të aftë për të dhënë opinione dhe këshilla që i përshtaten kërkesës suaj. Ne ju ofrojmë kontakte me avokatë dhe noterë.

TARIFAT

Për sa i përket çmimeve, ato janë fleksibël në varësi të materialeve tuaja, në varësi të kërkesës. Për më shumë detaje, ndiqni tarifat e përkthimit.

Scroll to Top
Call Now Button