Diana Kote

Juridical Translation Office

PËRKTHIME ZYRTARE

"Shkrimtarët e mëdhenj i pasurojnë gjuhët, përkthyesit e mirë e vonojnë varfërimin e tyre."

Victor Hugo


Përse ne ?

SHËRBIM I MENJËHERSHËM

CILËSI E GARANTUAR

DISPONUESHMËRI

ÇMIME KONKURRUESE DHE FLEKSIBËL

RESPEKTIM I KONFIDENCIALITETIT

Fushat e Shërbimeve:

PËRKTHIM DHE INTERPRETIM

REDAKTIM

SHOQËRIM NË INSTITUCIONE NDIHMË INSTITUCIONALE

MENDIME DHE KËSHILLA

PAGESA TË SHËRBIMEVE

Na kontaktoni nëpërmjet të dhënave profesionale përbri:

Scroll to Top
Call Now Button